Deputatul de Olt Marius Iancu, de partea românilor care susțin familia tradițională

Deputatul de PSD de Olt Marius Iancu

Deputatul de Olt Marius Iancu se numără printre parlamentarii care, marți, au votat a votat proiectul de modificarea a Legii referendumului și se declară solidar cu românii care susțin familia tradițională.

„Încurajăm astfel de demersuri ale românilor legate de istoria, tradițiile sau valorile în care cred așa cum este solicitarea de a organiza un referendum pentru „Susținerea familiei traditionale”, susținută de peste trei milioane de români care au semnat o petiție. De aceea, am votat modificarea Legii Referendumului, iar inițiativele cetățenești de modificare a Constituției sunt parte a acestui nou act normativ. Până acum acestea nu au fost reglementate și nimeni nu a ținut cont de ele”, a scris parlamentarul de Olt pe internet.

Camera Deputaţilor a adoptat marţi proiectul de modificarea a Legii refrendumului care prevede că referendumul trebuie să fie organizat în termen de 30 de zile de la adoptarea proiectului de revizuire a Constituţiei. Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat, luni, un raport favorabil proiectului, operând modificări de tehnică legislativă asupra cărora au revenit şi marţi dimineaţă, după ce plenul a decis să retrimită proiectul la comisie pentru a elimina o prevedere care se repeta, actul normativ fiind supus votului final al plenului în aceeaşi zi.

„Pe mine mă interesează să dea un semnal foarte serios în interiorul ţării pentru că eu încă sunt român, voi rămâne român, mă interesează ca această decizie să fie luată de români, nu de altcineva”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here