USAMV Slatina are, de marți, o nouă conducere/ Cine este noul director al filialei

Filiala din Slatina a Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București, are, de marți, un nou director în persoana profesorului Victor Tița, cel care era șef de lucrări în cadrul filialei, informează OLT-ALERT.

Victor Tița îl înlocuiește astfel pe prof. univ. Ion Bozgă, care a ocupat această funcție vreme de șase ani, dintre care cinci ani de mandat și un an cu delegație.

Numirea noului director s-a făcut marți dimineață, de către decanul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, prof. univ. dr. Dinu Toma, care a venit la Slatina însoțit de directorul de departament și cei trei prodecani ai facultății.

Victor Tița, noul director al Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală-Filiala Slatina

Contactat de OLT-ALERT, Ion Bozgă a declarat că prin numirea unui nou director a fost respectat regulamentul unității de învățământ superior.

„Eu nu mai aveam dreptul să ocup această funcție, potrivit regulamentului. Mandatul meu în fruntea filialei a fost de cinci ani și am mai rămas în funcție un an cu delegație”, a spus Ion Bozgă, care anul trecut a împlinit vârsta legală de pensionare.

El va rămâne în continuare în cadrul facultății, pe postul de profesor universitar.

La rândul său, Victor Tița a declarat că va continua să mențină pe un trend ascendent filiala.

„Rămânem o echipă unită cu toții și vom încerca să dezvoltăm Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală la Slatina”, a reliefat noul director al filialei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here