Decizie de ultimă oră în cazul CRIMEI din Olt, căreia i-a căzut victimă un copil de 14 ani

Tribunalul Olt a luat, miercuri după-amiază, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile împotriva tânărului de 20 de ani, din localitatea, Brastavățu, suspectat că luni seară l-a ucis pe minorul de 14 ani al cărui trup a fost găsit de săteni, marți dimineață, decapitat, pe un câmp de la marginea comunei.

Citește și Mașină DISTRUSĂ de INCENDIU într-o localitate din Olt/Focul, aprins chiar de proprietarul autoturismului

Decizia aceasta a fost luată de judecători la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care l-au reținut pe suspect, Marius Ionuț Geapana, încă de marți seară.

Citește și Oktoberfest Slatina, patru zile de petrecere cu bere și mâncăruri alese/Concursuri cu peste 1000 de premii

„În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 223 alin. 2 C. pr. pen., art. 226 c. pr. Pen. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 446/P/2017. Dispune arestarea preventivă a inculpatului GEAPANA MARIUS IONUŢ, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.10.2017 până la data de 02.11.2017, inclusiv”, se arată în încheierea Tribunalului Olt.

Citește și În Olt, elevii nu au liber, așa cum se credea, de Ziua Internațională a Educației

Aceasta nu este însă definitivă, inculpatul având drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Procurorii spun că „în noaptea de 02/03.10.2017, suspectul GMI a exercitat acte de violenţă fizică asupra unui minor în vârstă de 14 ani, din com. Brastavăţu, jud. Olt, pe care l-a lovit iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia”.

Citește și Este OFICIAL: Centrul Slatinei va fi transformat într-o imensă piață agroalimentară

Cadavrul victimei a fost găsit, decapitat, în dimineaţa zilei de de marți, de către săteni. Capul băiatului era mâncat de animale.

Citește și Paul Stănescu: ”DA” pentru Olt – Romanați, ”DA” pentru istoria mândră a oltenilor

„În urma examinării s-a apreciat de către medicul legist, că leziunile traumatice s-au putut produce prin acţiune animală. În prezent, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi mobilului crimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here