Paul Stănescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării: N-am nicio emoție, de când mă știu am respectat legea

În așteptarea unui semnal de la Cotroceni în privința nominalizării sale de către PSD pentru postul de vicepremier și pentru preluarea portofoliului de ministru al Dezvoltării Regionale, președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat marți că, în privința informațiilor legate de un dosar la DNA, nu are nici o emoție pentru că, de când se știe, a respectat legea.

„N-am nicio emoție, de când mă știu am respectat legea. Nu e problema mea. Eu v-am spus punctul meu de vedere. În dosarul ăla puteaţi fi chemat şi dumneavoastră. E o acţiune in rem. Eu în acea perioadă am fost preşedintele Consiliului Judeţean. Absolut nicio acţiune de acolo nu are legătură cu Consiliul Judeţean”, a răspuns Paul Stănescu jurnaliștilor care l-au întrebat în legătură cu dosarul de la DNA.

Întrebat dacă are vreo suspiciune cu privire la faptul că, de când a fost nominalizat în partid, nu a venit nicio reacţie de la Cotrceni, Stănescu a declarat:

„Nu am vorbit cu domnul Iohannis. E la latitudinea preşedintelui României, atunci când dânsul va spune, sigur eu voi merge la Cotroceni”, a spus Paul Stănescu.

Prim-ministrul Mihai Tudose a trimis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de numire a noilor miniştri votaţi săptămâna trecută de conducerea PSD: Paul Stănescu – ministru al Dezvoltării Regionale și vicepremier, Felix Stroe – ministru al Transporturilor şi Marius Nica – ministru delegat pentru Fondurile Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here