Șefa femeilor din PSD Slatina, Cornelia Sulger, propusă pentru un post în conducerea ANRE

Președinta Organizației Femeilor Social-Democrate din Slatina, consilierul județean Cornelia Sulger, a fost propusă, luni, în cadrul comisiilor reunite de specialitate din Parlament, să ocupe un post de membru în Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE).

Citește și Paul Stănescu a fost învestit în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale/VIDEO

Deputatul PSD Dumitru Chiriță a fost propus luni, în cadrul comisiilor reunite de specialitate din Parlament, pentru funcția de președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), în condițiile în care mandatul de cinci ani al actualului președinte, Niculae Havrileț, expiră în data de 23 octombrie. Pentru funcția de vicepreședinte a fost propus Zoltan Nagy-Bege, iar funcțiile de membri în Comitetul de Reglementare al ANRE ar urma să fie ocupate de Gheorghe Gabriel Gheorghe și Cornelia Sulger, președinta Organizației de Femei din cadrul PSD Slatina și consilier județean. 

Citește și Grav accident rutier pe DN 65, în zona Podului Olt/Doi COPII și trei adulți au fost RĂNIȚI/Primele imagini

Cornelia Sulger are 43 de ani și are o lungă experiență profesională în domeniul energiei electrice. În perioada 1998-2007 a fost inginer în cadrul SC Electrica Oltenia SA, iar în prezent este manager de vânzări în cadrul CEZ, după ce, în perioada 2007-2014, ea a fost manager clienți corporate în cadrul CEZ Vânzare.

Citește și Primăria Slatina pregătește o surpriză de proporții pentru populație în ultima lună a anului

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, Cornelia Sulger a candidat pentru un loc în Senatul României din partea PSD, de pe poziția a treia pe listele de candidați.

Citește și Alro Slatina aniversează 20 de ani de listare la Bursă/Cifră de afaceri de 10 miliarde de dolari și profit net 780 milioane de dolari

Cornelia Sulger deține un apartament de peste 60 de metri pătrați în Slatina, dobândit în 2005. Anul trecut a obținut venituri totale de aproape 70.000 de lei, din salariul de la CEZ și din indemnizația de consilier județean.

Citește și Al doilea ACCIDENT într-o zi în Olt: Un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 50 de ani au ajuns la Urgențe/Imagini de la fața locului

Citește și Accident GRAV cu ȘASE persoane implicate în Olt, pe DN 54. Două VICTIME au ajuns la spital, cu dureri la cap și coloană/FOTO+VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here