Crimă ORIBILĂ în Olt: Un bărbat imobilizat la pat a fost ucis de fiul său/Criminalul a fost REŢINUT

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din localitatea olteană Tufeni, imobilizat la pat pentru că avea amputat un picior, a fost ucis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de fiul său, care şi-a lovit părintele cu un corp dur până când acesta a rămas fără suflare. Criminalul, în vârstă de 33 de ani, s-a numărat printre victimele grupului infracţional de la Berevoeşti, judeţul Argeş, acuzat de sclavie. Acesta a fost reţinut şi urmeayă ca procurorii să ceară unui judecător arestarea sa preventivă.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS la Balș provocat de un șofer beat/ Imaginile care spun TOTUL

Trupul fără viaţă al victimei a fost descoperit de un membru al familiei, care a alertat imediat autorităţile prin numărul de urgenţă 112.

Ajuns la faţa locului, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului, survenit cu câteva ore înainte.

Citeşte şi România trece la ora de iarnă / Ceasurile se dau înapoi cu o oră

„Unul dintre membrii familiei l-a găsit pe bărbat fără suflare în dimineaţa zilei de sâmbătă. În jurul orei 08:20 am primit o solicitare în acest caz, iar cadrele medicale au constatat că persoana prezenta multiple traumatisme în zona capului și a membrelor, loviturile fiind produse cu un corp dur. Decesul bărbatului survenise cu câteva ore în urmă, cel mai probabil în cursul nopții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei, medicul Alina Duminică.

Citeşte şi Moartea tinerei din Balș survenită în urma unui accident rutier va salva alți copii/Familia a decis să îi doneze organele

La faţa locului a ajuns şi echipa operativă a Poliţiei Olt, care, sub coordonarea procurorilor, au început imediat cercetările.

„În urma unui apel la 112, echipa operativă a Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a deplasat la fața locului pentru cercetări într-un caz în care există suspiciunea de omor. Cauza a fost preluată de unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citeşte şi Ministrul Agriculturii, Petre Daea, își mai ia un consilier personal din Olt

Criminalul, Ionuţ Iordache, care s-a numărat printre victimele grupului infracţional de la Berevoeşti, judeţul Argeş, acuzat de sclavie, a fost reţinut de procurori, urmând ca el să fie prezentat unui judecător cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi Felicia Man nu poate reveni la șefia Inspectoratului Școlar Olt, a decis instanța de judecată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here