AJOFM Olt oferă sute de locuri de muncă sezonieră în Portugalia /Salarii de până la 1.200 euro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt oferă celor interesaţi, prin intermediul Reţelei EURES, 300 de locuri de muncă în domeniul agricol din Portugalia. Este vorba de cules zmeură, ambalare şi etichetare.

Durata contractului este aproximativ 2-3 luni. Se lucrează 40 de ore/săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcție de producție. Sunt preferate persoanele cu experiență în recoltarea zmeurei sau cu experiență în domeniul agricol în sere.

Beneficii

Angajatorul asigură cazare contra cost, la valoarea de 2 euro pe zi, în dormitoare, containere sau case separate, în funcție de sex. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, costul acestuia urmând să fie dedus din primele salarii. De asemenea, angajatorul asigură prânzul/cina sau plătește 4,52 euro/zi pentru fiecare zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plătită la sfârșitul lunii împreună cu salariul.

Salariu va fi de minimum 603 euro brut/lună şi de maximum 1199 euro brut/lună.

Se cer cunoştinţe de bază de limba engleză sau spaniolă ori portugheză, dar nu este o condiţie obligatorie.

Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt din Slatina, Str. Prelungirea Crișan, nr. 2, tel: 0249/411002, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru această ofertă se realizează pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/pașaport;

– Cerere (formular tipizat);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limită pentru depunerea documentelor este data de 31.12.2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here