Olt: Medici de familie chiulangii/Ce a ieşit la iveală în şedinţa medicilor cu şefii CAS şi DSP

Problema nerespectării orarului de către medicii de familie din Olt este departe de a dispărea. Cel puţin aşa a reieşit din discuţiile din cadrul şedinţei pe care medicii de familie au avut-o miercuri cu şefii Casei de Asigurări de Sănătate, Drecţiei de Sănătate Publică şi cu prefectul judeţului, Silviu Neacşu.

Citeşte şi Omul de afaceri slătinean Marian Florescu, 12 ani de ÎNCHISOARE pentru evaziune fiscală

Subiectul a fost deschis de directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate, Florin Ciocan, care le-a pus în vedere medicilor de familie că trebuie să înceteze cu nerespectarea programului de lucru.

Citeşte şi 114 elevi din Olt care au performat vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean/Numele beneficiarilor şi sumele pe care le vor primi

„V-am atras atenția și v-am rugat foarte mult să nu mai existe situații de medici care nu se prezintă la program la timp. V-am spus că am acceptat o perioadă cu mare larghețe aceste lucruri, dar de data asta am spus că nu mai acceptăm. După o ședință, am avut surprize destul de mari, și anume că nu mai trecuse medicul pe-acolo de trei zile, nu că nu era în momentul acela acolo. Și-atunci situația se complică în sensul în care, în primul rând, pacientul are nevoie de servicii medicale. Nu ne mai gândim la alte lucruri, ci doar la acela că pacientul are nevoie oricând de servicii medicale și nu are cine să i le acorde”, a dezvăluit şeful CAS Olt.

Citeşte şi Cristinel Cîrloganu a plecat de la conducerea AJOFM Olt/ Ce spune fostul şef de la Şomaj

Acesta a mai spus că, într-unul dintre cazuri, un asistent dintr-un cabinet medical de unde medicul lipsea, deşi ar fi trebuit să fie la muncă, a recunoscut că, în lipsa doctorului, acorda el serviciile medicale pacienţilor.

Citeşte şi METEO / Frigul, ploile și ninsorile revin din acest week-end

„Într-unul dintre cazuri am găsit asistentul, care-a zis că a acordat el serviciile medicale. Dar nu e-n regulă”, a precizat Florin Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here