Poliţiştii zilei în România: Cum au devenit eroi doi oameni ai legii din Satu Mare

Doi poliţişti din Satu Mare au devenit, în noaptea de joi spre vineri, salvatori pentru două persoane care erau să piară într-un incendiu.

La data de 3 noiembrie a.c., la ora 00.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că într-un apartament din municipiul Satu Mare s-a declanșat un incendiu.

Ajunși primii la fața locului, agenţii Ionuţ Cherecheş şi Antim Benchiş au observat că din balconul unui apartament ieșeau flăcări și au aflat că în acesta se aflau două persoane. Și-au pus viața în pericol și au intrat în apartamentul de unde se propagau flăcările pentru a scoate persoanele aflate în interior.

În holul apartamentului, în care era un volum mare de fum și se manifestau flăcări, polițiștii au găsit doi bărbați căzuți pe podea și care nu se puteau deplasa singuri, pe care i-au scos afară.

Cei doi bărbați, de 77, respectiv 53 de ani, din municipiul Satu Mare, au fost preluați de echipajul medical și transportați cu ambulanța la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here