Imaginile nopţii în Olt: Locuinţă DISTRUSĂ în totalitate de foc/ Pompierii, la un pas de MOARTE/FOTO+VIDEO

Un bărbat de 65 de ani din Piatra Olt a rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce locuinţa i-a ars vineri seară. Deşi pompierii au acţionat în forţă, nimic din ceea ce era în casă nu a mai putut fi recuperat, în afară de două butelii de aragaz, pentru care pompierii şi-au riscat vieţile să le scoată din locuinţă, evitând astfel şi o explozie.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00. Proprietarul a reuşit să iese la timp din locuinţă şi a cerut ajutor la 112, la faţa locului ajungând pompierii din Slatina cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj SMURD.

Citeşte şi Accident GRAV la Balş/ Un bărbat a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral

„Pompierii detașamentului Slatina au intervenit, seara trecută, în jurul orei 22.00, în localitatea Bistrița Nouă, la un incendiu de locuință, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat și un echipaj SMURD.

Citeşte şi Siminica Mirea a mutat munţii din loc: Vor fi montate separatoare de sens pe DN 65, la Pădurea Saru

În momentul sosirii echipajelor, locuința, cu suprafață de circa 80 de metri pătrați, ardea generalizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citeşte şi O instituţie publică din Olt are conducere interimară „pe termen NELIMITAT”

Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră și jumătate, locuința și bunurile din interior fiind distruse în totalitate.

Citeşte şi Spitalul Municipal Caracal va fi reabilitat termic cu peste 10 milioane de lei

Pe timpul intervenției, riscându-şi vieţile, militarii au evacuat două butelii de aragaz pentru a nu se produce şi o explozie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi Lege: Nu ai 16 ani împliniţi, rămâi fără Facebook/ Cum poţi rămâne, totuşi, conectat

Casa era bătrânească, cu două camere și, în continuarea imobilului, mai erau o bucătărie, o anexă și o aplecătoare. „Au ars mobilier, textile, electronice și electrocasnice”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Citeşte şi Deputatul Marius Iancu explică de ce angajatorii nu vor scădea salariile nete

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect sau improvizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here