Accident rutier în Olt/Un argeşean s-a RĂSTURNAT cu maşina la Movileni/Imagini foto şi video

Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit sâmbătă seară la un accident rutier în comuna Movileni. A fost al doilea eveniment rutier petrecut într-un interval de 24 de ore în Olt.

În accidentul de sâmbătă seară a fost implicat un singur autoturism în care se afla doar șoferul, care, din motive pe care Poliţia le va stabili, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se cu autoturismul în şanţul de la marginea drumului.

„Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în județul Argeș, a fost monitorizat la locul intervenției și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

A fost al doilea accident petrecut în mai puţin de 24 de ore în Olt. Un bărbat de 48 de ani din localitatea olteană Strejeşti a ajuns cu răni grave la Urgenţe, după ce căruţa cu care se deplasa a fost spulberată de un autoturism care, în urma impactului, s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 23.00, pe DN 64, pe raza comunei Strejeşti. Impactul dintre autoturism şi căruţă a făcut ca maşina să se răstoarne, dar cele două persoane care se aflau în maşină au scăpat fără nici o rană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here