Poliţiştii din Olt au confiscat o tonă de carne care urma să fie comercializată la negru în Capitală

Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice, au confiscat, miercuri, aproximativ o tonă de carne destinată comercializării şi pentru care proprietarul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Carnea a fost confiscată de la un bărbat de 40 de ani, din localitatea Potcoava, în timp ce acesta îşi transporta marfa cu o autoutilitară către Bucureşti.

„La data de 08 noiembrie a.c., polițiștii olteni au acționat pe raza comunei Corbu, depistând un bărbat, de 40 ani, din orașul Potcoava, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 14 carcase de oi și viței, fără a poseda documente de proveniență, cu scopul de a le vinde în municipiul București”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, cantitatea de 985 kg a fost confiscată, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, și predată unei unități specializate, în vederea distrugerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here