BLESTEM în Olt: În fântâna în care şi-a găsit moartea secretarul Primăriei Vădastra a fost găsit încă un cadavru/VIDEO

Fântâna în care, în urmă cu opt luni, a fost găsit cadavrul secretarului Primăriei Vădastra, a mai luat o viaţă. În acelaşi puţ a fost găsit, duminică, încă un cadavru. Acesta era în stare de putrefacţie şi nu a fost încă identificat.

Citeşte şi S-a ÎNTÂMPLAT recent în Slatina: Supermarket-ul Carrefour este IMPLICAT/FOTO

Pompierii Gărzii Vișina și un echipaj SMURD au intervenit, duminică, între localitățile Vădastra și Brastavățu, pentru scoaterea dintr-o fântână publică a unui cadavru.

Citeşte şi Totul despre noua taxă auto: Cum se va calcula şi cine va plăti mai mult

„Fântâna are o adâncime de circa 15 metri și diametrul de 90 de centimetri. Cadavrul se afla în stare avansată de descompunere.

Citeşte şi Atenţie la cumpărăturile de Black Friday /Ce drepturi ai în cazul comerţului online

Pompierii au adus trupul neînsuflețit al bărbatului la suprafață cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citeşte şi Avertisment de la Protecţia Consumatorului: Citrice, tratate cu o substanță posibil cancerigenă/ Informaţii care îţi pot salva viaţ

Cazul a fost preluat de organele de poliție, care au demarat acţiunile specifice pentru identificarea bărbatului mort.

Citeşte şi Primăria Slatina, raiul şpăgarilor /Declaraţii halucinante ale lui Vâlcov şi Prina în instanţ

„Cadavrul să află într-o stare avansată de putrefacţie şi au fost începute activităţile specifice pentru identificare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Citeşte şi OFICIAL: Clanul de romi Fluture a pus mâna pe pieţele, bazarurile şi târgul din Slatina

În aceeaşi fântână a fost găsit fără viaţă, în urmă cu circa opt luni, şi secretarul Primăriei Vădastra, Dan Roşioru. El era căutat de poliţişti de mai bine de o săptămână, după ce familia a anunţat dispariţia sa, membrii familiei susținând că bărbatul a dispărut fără urmă în data de 15 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here