S-a ÎNTÂMPLAT recent în Slatina: Supermarket-ul Carrefour este IMPLICAT/FOTO

Supermarket-ul Carrefour se dezvoltă la Slatina, unde recent a deschis un nou magazin, de data aceasta în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Carrefour a deschis un nou supermarket în Slatina, Market Slatina Steaua, ajungând astfel la un număr de 220 de supermarketuri la nivel national şi la patru magazine în Slatina.

Citeşte şi Primăria Slatina, raiul şpăgarilor /Declaraţii halucinante ale lui Vâlcov şi Prina în instanţă

Deşi în denumirea noului magazin apare cuvântul Steaua, care indică un cartier ce se află în cu totul altă zonă, noua unitate a fost amenajată la parterul parcării supraetajate de lângă Spitalul Judeţean.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile naționale.

Citeşte şi Consiliul Judeţean Olt a premiat performanţa în învăţământ /FOTO+VIDEO

Mai mult, clienții pot găsi o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei, potrivit reprezentanţilor Carrefour.

Citeşte şi OFICIAL: Clanul de romi Fluture a pus mâna pe pieţele, bazarurile şi târgul din Slatina

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

Citeşte şi Cristian Ghenciu: Nu am vândut Grădişte Hill SRL. Acţionariatul firmei nu s-a modificat!

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi.

În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

Citeşte şi Terenul fostei unităţi militare din Slatina nu mai este al primăriei/S-a întors la MApN

În România, Grupul Carrefour numără 306 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 220 supermarketuri (205 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online.

Citeşte şi Soţul fostei poliţiste Melania Renghea s-a SPÂNZURAT/Poliţia face cercetări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here