PNL Olt a scos oamenii în stradă: Doar 100 de persoane s-au adunat în fața Prefecturii

Aliniindu-se celorlalte organizații județene, liberalii din Olt s-au adunat și ei, luni seară, în centrul Slatinei, în fața Prefecturii, unde, după ce au ascultat Imnul de Stat al României, li s-a dat citire textului moțiunii de cenzură depus de PNL în Parlament.

Puțin peste 100 de persoane venite din tot județul – atât au reușit liberalii din Olt să adune în fața Prefecturii pentru a protesta împotriva Guvernului Tudose, deși se miza pe prezența a mult mai mulți membri și susținători ai PNL.

La locul protestului a fost, printre alți lideri, și președintele interimar al PNL Olt, Liviu Voiculescu, care a ținut un scurt discurs de pe scările Prefecturii împotriva PSD.

A fost citit, apoi, textul moțiunii de cenzură depusă de liberali și citită luni în plenul Parlamentului.

•••

Moţiunea de cenzură depusă de PNL a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, fiind prezenţi 287 de senatori şi deputaţi.

Şedinţa a fost condusă de vicepreşedintele Senatului Niculae Bădălău. Premierul Mihai Tudose şi majoritatea membrilor Guvernului nu au fost prezenţi.

Doar 148 de aleși au semnat moțiunea, iar pentru a da jos Guvernul Tudose va fi nevoie de 233 de voturi.

Decizia ca moţiunea de cenzură să fie citită luni după-amiază în plenul reunit a fost luată de conducerea Parlamentului în jurul orei 14.00, ceea ce a determinat nemulţumirea liberalilor.

Data şi ora dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură urmează să fie stabilite miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here