Primăria Slatina promite un Revelion de neuitat în aer liber. Ce artiști vor încinge atmosfera

Ca în fiecare iarnă, Primăria Slatina va organiza și anul acesta petrecerea de Revelion pe esplanada din centrul orașului. Municipalitatea a lansat, în acest sens, opt invitații către artiști care ar putea încinge atmosfera pentru cei ce aleg să petreacă momentele trecerii dintre an afară.

Printre artiştii invitaţi s-ar putea număra Maximilian, Andreea Bănică sau Bere Gratis, însă acest lucru doar după desfășuarea licitației pe care municipalitatea a demarat-o se va putea ști cu certitudine. Nu vor lipsi, evident, focurile de artificii la trecerea dintre ani.

„Ne dorim să participe mai mulţi artişti, dar deocamdată nu ştim cine va fi. Contractul a fost ridicat pe SEAP şi aşteptăm să aibă loc licitaţia. Au fost nominalizaţi opt artişti pentru a participa. Dintre aceştia, trei vor veni, pentru că în cazul în care nu este unul disponibil, se poate apela la altcineva şi tot aşa, în baza unui punctaj. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 22.00 şi până la miezul nopţii, când va fi un foc de artificii”, a declarat viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu.

Licitația pentru desemnarea artiștilor care vor veni la Slatina ar putea avea loc în această săptămână, a mai precizat viceprimarul Vîlceleanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here