Reacția colegilor de scenă la moartea Stelei Popescu: „Nu îmi vine a crede. Era un fenomen”/ „Ea nu s-a plâns niciodată, nu a ştiut nimeni că e bolnavă de ceva”

Stela Popescu a încetat din viață joi la vârsta de 81 de ani după ce a suferit un stop cardio-respirator. Colegii de scenă a marii artiste se declară șocați de decesul complet neașteptat al acestei.

„E puţin spus tristă. E de neimaginat. Sunt blocat total. Nu îmi vine a crede. Era plină de viaţă. M-am văzut cu ea acum câteva zile. Nu! Nu! Nu! Îmi transmitea un tonus. Era un fenomen. Nu am cuvinte. Nu îmi vine a crede. Ea îmi dadea tonus, optimism, sănătate. E o lovitură grea, înfiorătoare. Era ca un medicament, te injecta cu optimism. Ce păcat! Cum a putut să o ia Dumnezeu?”, a spus Dichiseanu la Realitatea TV.

La rândul său marea actriță Draga Olteanu Matei s-a declarat șocată de moartea fulgerătoare a marii artiste, aceasta afirmând că nu a auzit-o niciodată pe Stela Popescu să se plângă de ceva sau să vorbească de vreo boală.

„Era o admiraţie reciprocă, când Stela a plecat la Braşov să joace acolo şi venea la Bucureşti, eram nelipsită. Nu cred că există un coleg care să nu o fi iubit, să nu o fi admirat şi stimat pe Stela Popescu. Ea nu s-a plâns niciodată, nu a ştiut nimeni că e bolnavă de ceva. Era o luptătoare, o femeie puternică, dădea putere şi celorlalţi din jurul ei. Era un om extraordinar, cu adevărat o stea strălucitoare.”, a mărturisit marea actriţă Draga Olteanu Matei, într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Eugen Cristea a povestit că luni s-a văzut cu Stela Popescu și nimic nu arată că se va ajunge aici.

„E o glumă pe care ne-o face viaţa. Luni ne-am întâlnit, era foarte bine. Aveam o relaţie foarte bună. 18 ani am bătut lumea alături de dânsa şi de domnul Alexandru Arşinel”, a afirmat Cristea

Și cântăreaţa de muzică uşoară Angela Similea s-a declarat şocată de moartea actriţei Stela Popescu.

„Acum aflu de la voi, sunt şocată. Era ultimul lucru pe care vroiam să-l aflu. Dumnezeu să o odihnească!”, a declarat, pentru Mediafax, Angela Similea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here