Ar fi putut genera adevărate TRAGEDII în Olt. Polițiștii i-au OPRIT la timp!

Inconștiența unora ar fi putut genera adevărate tragedii pe șosele. Polițiștii din Olt au depistat în trafic, zilele acestea, mai multe persoane care conduceau autoturisme fără poseda permis de conducere, potrivit unui comunicat al Poliției.

În timp ce acționau pentru a preveni și combate indisciplina manifestată de participanții la traficul rutier, polițiști din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Coteana au depistat, sâmbătă, pe D.J. 546, în comuna Mărunţei, un bărbat, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Este este cercetate acum de oamenii legii pentru această infracțiune.

În cursul aceleași zile, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți au depistat pe raza comunei Valea Mare, un tânăr, de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat în circulaţie. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere.

Duminică, polițiștii din Corabia au depistat pe raza comunei Vădastra un tânăr, de 24 de ani, din comuna Brastavăţu, care conducea un autoturism, fără a deţine, de asemenea, permis de conducere.

Și un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat de către polițiști din cadrul Poliției oraşului Piatra Olt, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a deţine permis de conducere.

Toți cei prinși în afara legii vor da socoteală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here