Avansări în grad și la Jandarmeria Olt cu prilejul Zilei Naționale a României

Cu prilejul Zilei Naționale a României, la sediul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a avut loc festivitatea de avansare în grad, înaintea expirării stagiului minim, a trei ofițeri și șase subofițeri din cadrul inspectoratului.

Festivitatea a debutat cu citirea Ordinului ministrului afacerilor interne, de avansare în gradul următor, de locotenent colonel, a celor trei ofițeri și Ordinului inspectorului general al Jandarmeriei Române, de avansare în gradul următor, de plutonier adjutant, a celor șase subofițeri.

În prezența colegilor, jandarmilor avansați li s-au înmânat noile grade de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, domnul colonel Tudor-Dorel DREJOI, care i-a felicitat și  le-a urat succes în activitate.

De asemenea, conform Ordinului inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, colonelul Tudor-Dorel Drejoi, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, au fost recompensați cu „Mulţumiri” 25 ofițeri și 39 subofițeri, cu „Felicitări” doi ofițeri și 35 subofițeri , iar alți 13 subofițeri au fost recompensați cu „Citarea  prin ordin de zi pe unitate”.

Tot de 1 Decembrie, 12 polițiști din Olt au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim, dintre aceștia, șase fiind ofițeri și șase agenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here