Drogatul din Balș care și-a ATACAT părinții cu SATÂRUL a fost reținut de procurori

Tânărul de 29 de ani Balș care, marți, după ce a luat o supradoză de substanțe interzise, și-a atacat părinții cu un satâr, victimele ajungând la spital cu răni grave, a fost reținut de procurori pentru tentativă de omor calificat.

Încătușarea bărbatului a avut loc miercuri, după ce un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt l-a audiat în spital, unde a ajuns după oribila faptă când, în agitația care îl cuprinsese, s-a rănit la un ochi cu o furculiță.

Incidentul a avut loc marți dimineață, când, după cât se pare, bărbatul ar fi luat o supradoză dintr-o substanță necunoscută, devenind agitat. În această stare, a luat un satâr din bucătărie și și-a atacat părinții, provocându-le răni multiple.

La fața locului a sosit o ambulanță care i-a preluat pe părinții tânărului și i-a transportat la Spitalul Balș. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, cei doi au fost transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Tânărul a ajuns și el, ulterior, încătușat și însoțit de polițiști, la spitalul din Slatina, după ce, cuprins de agitație, bărbatul s-a rănit la un ochi cu o furculiță.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here