S-a aflat motivul INCREDIBIL pentru care ucigașa de la metrou și-a împins victimele pe șinele trenului

În sfârșit, s-a aflat care a fost motivul pentru care Magdalena Şerban a împins-o spre moarte pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, şi a încercat să omoare o altă tânără în acelaşi fel.

Magdalena Șerban le-a spus anchetatorilor că, în timp ce se afla în Spania, a fost exploatată de o femeie care are trăsături asemănătoare cu cele ale tinerelor pe care Magdalena Şerban a încercat să le omoare, potrivit observator.tv.

Astfel, femeia ar fi văzut în fiecare dintre victimele sale persoana care ar fi obligat-o să facă lucruri groaznice şi a vrut să se răzbune. Potrivit anchetatorilor, Magdalena Şerban a declarat că ar fi făcut şi plângeri în acest sens, la poliţia spaniolă, dar această informaţie încă nu este confirmată.

Femeia suspectă de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti în această dimineaţă şi reţinută pentru 24 de ore. Ea a împins o tânără de 25 de ani spre moarte, pe șinele de tren și a încercat să omoare o altă fată, în staţia Costin Georgian.

Magdalena Şerban a fost arestată miercuri dimineaţă după ce, marți seara, a împins-o pe liniile metroului pe tânăra Alina Ciucu, de 25 de ani, din Dolj, chiar în fața trenului care a lovit-o mortal. Tragedia s-a petrecut în stația Dristor 1. Cu câteva ore înainte, într-o altă stație criminala a făcut același lucru cu o altă tânără, care a reușit însă să se salveze.

Aceasta din urmă a mers cu socrul său la Poliție să depună plângere pentru ceea ce i s-a întâmplat, însă a trebuit să aștepte ore lungi până să fie ascultată de un om al legii. Ea a fost chemată de acasă pentru amănunte suplimentare după ce polițiștii au aflat de crima din stația Dristor 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here