Incendiu de AMPLOARE în ziua de Crăciun în Olt/ Imagini FOTO și VIDEO de la fața locului

Un incendiu de amploare izbucnit chiar în ziua de Crăciun în gospodăria unei familii din localitatea olteană Priseaca a lăsat proprietarii fără hrană pentru animale după ce a distrus o anexă întreagă unde era depozitate furajele. Totul ar fi pornit de la explozia unor petarde aprinse de copiii unor vecini.

Incendiul a izbucnit imediat după prânz. La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la aproximativ trei tone de furaje, depozitate sub o aplecătoare din lemn. Pompierii au acționat aproximativ o oră pentru stingerea incendiului, reușind lichidarea acestuia în limitele găsite.

Au ars circa trei tone de furaje și s-au deterioarat geamurile unui solar aflat în apropierea anexei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor materiale pirotehnice folosite în apropierea furajelor, mai spun pompierii.

Proprietarii spun că au auzit exploziile unor petarde înainte de a se aprinde anexa și că articolele pirotehnice ar fi fost utilizate de copiii unor vecini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here