Inspectoratul de Poliție Olt își mărește efectivele cu noi agenți de poliție

14 agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, s-au prezentat miercuri, 27 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru a fi repartizați pe posturi.

Prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, cei 14 absolvenți ai școlii de poliție au fost avansați la gradul profesional de agent de poliție, aceștia venind în sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Dintre aceștia, nouă agenți de poliție își vor desfășura activitatea în structurile de ordine  din cadrul polițiilor Slatina, Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Piatra-Olt, Potcoava și Scornicești, ceilalți fiind repartizați către posturile de poliție comunale Baldovinești, Vlădila, Spineni, Priseaca și Găvănești, unde vor executa activități specifice pentru intervenția promptă la evenimente și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt le urează noilor agenți succes în activitatea profesională, putere de muncă, având convingerea că vor soluționa cu operativitate problemele întâmpinate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here