Incident NEOBIȘNUIT la Slatina: O pisică și-a ATACAT stăpânii când ei dormeau, mușcându-i/Aceștia au ajuns la spital

Un incident neobișnuit s-a consumat în pragul Crăciunului într-o familie din Slatina: o pisică a devenit agresivă, atacând-o pe nepoata, de 11 ani, a stăpânei sale și pe fiul acesteia, de 42 de ani, mușcându-i. Incidentul este cu atât mai ciudat, cu cât el s-a petrecut noaptea, în timp ce membrii familiei dormeau. Cele două victime ale animalului de companie au ajuns cu răni la spital, unde fetița a rămas internată.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 decembrie, când, în jurul orelor 00.34, pisica a devenit, fără nici un motiv, extrem de agresiv. După ce a atacat-o pe fetița de 11 ani și pe bărbat, proprietara animalului a cerut ajutor la dispeceratul Poliției Locale. Polițiștii locali care au ajuns la fața locului au chemat imediat ambulanța.

„Un incident mai puțin obișnuit a fost înregistrat prin dispeceratul instituției, în data de 24.12.201, în jurul orelor 00.34, când proprietarul unui animal de companie, în spetă, pisică, a sesizat faptul că aceasta, fără un motiv aparent, a devenit agresivă și în timp ce dormeau, a sărit și mușcat pe nepoata sa în vârsta de 11 ani și pe fiul acestuia de 42 ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali care au solicitat ambulanța”, a declarat țeful Poliției Locale Slatina, Adrian Pop.

Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri. Minora a rămas internată în spital, pentru investigații amănunțite și tratament medical suplimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here