Ce s-a întâmplat în Olt în noaptea de Revelion, după miezul nopții/ Pompierii au fost în ALERTĂ peste 10 ore

Pompierii din Slatina au fost puși pe jar în noaptea de Revelion, după ce, fix la miezul nopții, un apel telefonic al unei femei din Slatina anunța că o persoană urma să se sinucidă.
Salvatorii au pornit imediat în zona indicată de cea care le-a cerut ajutorul la 112, mama unui bărbat de 50 de ani care spunea că fiul ei a plecat de acasă cu gândul să-și ia viața. Ea le-a mai spus pompierilor că este posibil ca fiul ei să se fi dus în zona Barajului Moșteni.
„A fost în noaptea de Revelion, dupa ora 00.00, un apel la 112, despre un bărbat, de aproximativ 50 de ani, care amenința că se sinucide. Mama bărbatului a sunat la 112 si a anunțat evenimentul, precizând ca este posibil ca el să fie în zona barajului Moșteni și că este plecat cu autoturismul personal. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, un peridoc și o barcă pneumatică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.
Echipajul a desfășurat acțiuni de patrulare pe malurile barajelor Moșteni, Arcești și Slătioara, până a doua zi, în jurul orei 11.30, când rudele bărbatului au revenit cu apel și au anunțat că acesta s-a întors la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here