Comisarul Mihai Mihalache va prelua, joi, conducerea Poliției Slatina

Începând cu data de 11 ianuarie, Poliția Municipiului Slatina va avea nouă conducere, pentru funcția de șef al instituției fiind împuternicit, de către inspectorul șef al IPJ Olt, comisarul Mihai Mihalache, care a ocupat până acum funcția de adjunct.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

„Începând cu data de 11 ianuarie, împuternicit la comanda Poliției Municipiului Slatina va fi domnul comisar de poliție Mihalache Mihai. Până în prezent, acesta a îndeplinit funcția de adjunct al șefului poliției, în cadrul aceleiași subunități”, a declarat Alexandra Dicu.

Împuternicirea actualului șef al Poliției Slatina, Sorinel Bărbuică, care a ocupat postul după ieșirea la pensie a fostului comandant Vasile Stoean, expiră astăzi, 10 ianuarie.

Schimbarea vine după ce, la sfârșitul anului trecut, singurul candidat la concursul pentru ocuparea funcției, comisarul Marian Bărbulescu, a obținut o notă cu mult sub pragul minimum de promovare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here