Important parlamentar de Olt, internat de URGENȚĂ la un spital din București/FOTO

Un important parlamentar de Olt a fost internat de urgență la un spital din București, joi dimineață. El a și fost supus, imediat, unei intervenții chirurgicale care a durat aproximativ o oră.

Este vorba de deputatul PSD Florin Iordache, în vârstă de 57 de ani, care a fost internat de urgență, joi dimineață, la Spitalul Floreasca, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Bogdan Oprița.

Iordache a fost supus unei intervenţii laparoscopice la colecist. Operaţia a durat mai puţin de o oră.

Anterior, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa, precizase pentru News.ro că Florin Iordache a fost internat în cursul dimineţii de joi, menţionând însă că nu poate face publice date din dosarul medical al acestuia.

La acel moment existau deja informaţii conform cărora deputatul PSD Florin Iordache, care conduce Comisia specială de modificare a legilor justiţiei şi a codurilor penale, ar fi suferit o criză de colecist.

Vezicula biliară, cunoscută ca fierea sau colecistul, este un organ în formă de pară, care este legat de ficat. Rolul ei este de a colecta secreţia externă hepatică, în urma procesului de digestie.

Potrivit medicilor, criza biliară se manifestă ca o tulburare funcţională sau de golire a veziculei. Cele mai frecvente simptome sunt durerile acute în partea dreaptă, starea de greaţă şi balonările.

Deputatul Florin Iordache

Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here