Informația OLT-ALERT a fost corectă: Paul Stănescu va fi premierul României

Informația pe care OLT-ALERT a publicat-o vineri și potrivit căreia președintele PSD Olt, Paul Stănescu, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, va fi premier al României.

Mihai Tudose nu mai este, de luni seară, premier al României, după ce majoritatea colegilor săi din Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic. În urma acestei situaţii, Tudose a anunţat că demisionează din funcţia de prim-ministru. După ședința CEx, el a și plecat către sediul guvernului pentru a-și semna demisia pe care o avea deja scrisă.

Interimatul funcției va fi preluat de președintele PSD Olt, Paul Stănescu, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale.

”Domnul vicepreședinte Stănescu preia programul”, a declarat, la ieșirea din sediul PSD, Mihai Tudose.

Pe de altă parte, conducerea PSD a convocat o nouă ședință a Comitetului Executiv Național, pentru marți, 16 ianuarie, începând de la ora 11.00, pentru stabilirea unei alte persoane care să fie propusă pentru preluarea funcției de premier.

Noua propunere va merge la Cotroceni, potrivit Constituției României, pentru a fi numită în funcția de premier de către președintele Klaus Iohannis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here