E oficial! Carmen Dan l-a numit pe DRAGNEA adjunct al șefului Poliției. ANUNȚUL tocmai a fost făcut (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a participat vineri la instalarea în funcţie a noilor șefi de la Poliția Română. Astfel, Cătălin Ioniță va conduce instituția, iar adjunctul acestuia va fi Florin Dragnea. 

“Am prezentat oficial noul inspector general și domnul inspector general adjunct al Poliției Române, cel cu care va face echipă, comisarul șef Florin Dragnea. Ceea ce s-a întâmplat este o situație dificilă. Motiv pentru care ne-am asumat ca într-o primă instanță să avem o analiză profundă a realității din sistem, o analiză reală, consistentă. Și, în termen de cel mult o lună de la acea analiză, să avem un plan de măsuri cu termene asumate, bine luate în calcul pentru a începe să facem ceea ce ne-am propus, și anume reformarea sistemului”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Întrebată despre motivele demiterii lui Bogdan Despescu de la șefia Poliției Române, Dan a răspuns: “Vor fi mult mai evidente atunci când vom finaliza raportul Corpului de Control. (…) Foarte proasta comunicare și gestionare a situației care a stârnit atât interes public, pe bună dreptate”.

Ministrul a precizat că Despescu a fost pus la dispoziţie și i se va găsi un alt post.

Sursa: B1TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here