Femeie înjunghiată într-o grădiniță. Victima, în stare gravă

O femeie a fost înjunghiată într-o grădiniță din Sectorul 2 din București, vineri, în jurul prânzului. Agresorul este soțul femeii. Bărbatul a urmărit-o până în curtea grădiniței și a înjunghiat-o. Victima a fost găsită de echipajul medical în stare foarte gravă.

Echipajul medical sosit la fața locului a resuscitat victima care a fost găsită în stop cardio-respirator.

Nu se știe dacă erau copii de față când a avut loc incidentul. Femeia era directoarea grădiniței, iat soțul agresor a fost reținut de poliție în scurt timp.

Victima, înjunghiată în Sectorul 2 al Capitalei, a fost transportată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte gravă.

„A fost în stop cardiac acolo pentru că a avut o plagă înjunghiată şi este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat”, a declarat, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa. 

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12:20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în sectorul 2 al Capitalei, pe strada Agricultori, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator. Agresorul a fost prins şi dus la Secţia 8 Poliţie pentru audieri.

Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here