INCREDIBIL: Polițiștii din Slatina fac chetă pentru detergenții folosiți la curățarea toaletelor

Situaţie incredibilă la Poliţia Slatina. Agenţii sunt nevoiţi să pună mână de la mână bani, pentru a curăţa toaleta instituţiei. Concret, poliţiştilor li se cere, de la obraz, sa dea câte doi lei fiecare, pentru a se cumpăra detergenți pentru spălat toaletele.

Vor curat la toaletă. Îi costă! Cam aşa stau lucrurile în Slatina. Sindicatul Poliţiştilor Europeni a postat pe contul de Facebook o fotografie cu un anunţ halucinant adresat colegilor săi din Olt. Mai exact, superiorii le cer agenților secției din Slatina să scoată doi lei din buzunar pentru a se putea cumpăra în cladire materiale destinate curăţeniei.

”Sindicatul Național al Polițiștilor a tras semnale de alarmă, chiar a contribuit la construirea efectivă a unor toalete, dar este problema realității românești, nu a poliției și avem o întreagă gamă de instituții din mediul rural începând cu primării, școli, posturi de poliție care au acele toatele în afara clădirilor care sunt insalubre”, a declarat, pentru B1TV, Cristel Ioțu, de la Sindicatul Național Olt.

Șefii de la IPJ Olt ridică din umeri şi spun ce spune Poliţia în orice circumstanţă ieşită din comun: vor demara o anchetă la Slatina.

”Din punctul medu de vedere, există două paliere despre care discutăm. Normal, mi se pare să-mi igienizez locul, să merg să am un loc conform standarelor personale. Iar cel de al doilea este palierul legaliății. Nu mi interzice nimeni să-mi iau un odorizant să mi-l pun la toaletă ca să am niște condiții decente”, a mai spus Cristel Ioțu.

Fotografiile au ajuns şi pe masa ministrului Carmen Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here