Bătrân de 100 de ani, bătut crunt pentru 10 lei. Ce s-a întâmplat cu agresorii este REVOLTĂTOR

La aproape 100 de ani, un bătrân a ajuns la spital, desfigurat, pentru numai 10 lei. Agresorii, un bărbat şi cei doi fii ai săi, dintre care unul minor, l-au bătutpână l-au lasat lat. Bătrânul din Maramureş n-a găsit înţelegere nici la autorităţi. Procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu au considerat că e mai bine să-i lase liberi pe bătăuşi, informează B1 TV

Bătrânul își făcea de lucru prin locuința sa din comuna maramureşeană Poienile de Sub Munte, când trei consăteni au năvălit peste el. Un bărbat de 56 ani şi fiii săi, unul de 21 ani şi unul minor, au început să-i care pumni și palme, cerându-i furioși să le dea bani.

Doreau să obțină 100 de lei de la bătrân pentru a merge la o nuntă. Omul le-a spus că nu are aceasta sumă, moment în care agresorii au devenit și mai violenți.

Înfuriaţi la culme, au tăbărât cu pumnii şi picioarele pe bătrân. În cele din urmă, bătăuşii au găsit în dulap singurii bani ai bătrânului, 10 lei. I-au luat şi au fugit.

Omul a fost lăsat inconștient, într-o baltă de sânge.

Acum, bătrânul este internat în stare gravă la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu, care a hotărât să-i lase pe agresori în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here