Liviu Dragnea: Sperăm să ne susțină UDMR la votul de învestitură a guvernului. Ce replică a dat șeful PSD după criticile lansate de Kelemen Hunor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică după ședința cu partenerii de coaliție și cu miniștrii propuși să facă parte din cabinetul Dăncilă că speră ca reprezentanții UDMR să voteze noul guvern.

Totodată, liderul social-democraților a comentat declarația recentă a șefului UDMR, Kelemen Hunor, care a acuzat că programul de guvernare pare a fi scris ”la Ministerul Agriculturii, între două beri”.

”E foarte bine să fie critic. Programul de guvernare nu a suferit modificări importante, este cam acelaşi care a fost votat. (…) Noi am avut o discuţie cu UDMR, luni vor decide dacă vor susţine prin vot învestitura Guvernului sau nu. Noi sperăm să ne susţină”, a spus Dragnea.

Șeful PSD a spus și că aşteaptă ”cu înfrigurare” audierile în comisii ale miniștrilor propuși şi votul din Parlament.

”Tot timpul sunt emoţionat, tot timpul când colegii mei merg la audieri am foarte mari emoţii şi atunci aşteptăm cu înfrigurare să se termine audierile de mâine şi, bineînţeles, votul de după”, a mai spus Liviu Dragnea.

Sursa: B1TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here