Ședință a liberalilor înainte de votul de învestire a Guvernului Dăncilă: Ce strategie pregătește PNL

Liberalii din Biroul Politic Național și grupurile parlamentare se reunesc duminică în ședință pentru a stabili felul în care se poziționează față de învestirea guvernului Dăncilă și pentru a pune la punct strategia partidului pentru noua sesiune parlamentară, informează Știrile Pro Tv

“Biroul Politic Executiv a luat decizia de a convoca duminică de la ora 17.00 reuniunea Biroului Politic Naţional împreună cu grupurile parlamentare ale partidului din Camera Deputaţilor şi din Senat. Cu această ocazie vom stabili strategia PNL pe sesiunea parlamentară şi, de asemenea, poziţionarea în procedurile de învestire a noului Guvern care se pare că întârzie”, a anunțat preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe 22 ianuarie, la Parlament.

Liderul PNL a mai spus că liberalii vor încerca să-i convingă pe celalți parlamentari să nu voteze învestirea noului guvern PSD.

“Vom avea discuţii cu toate grupurile parlamentare, de asemenea cu foarte mulţi parlamentari individual. (…) Eu totuşi trag nădejdea că Viorica Vasilica o să renunţe pe ultima sută de metri dacă se trezeşte din starea de beatitudine în care se găseşte, dându-şi seama că ea este de fapt pe post de secretară la Guvern şi nicidecum pe post de prim-ministru”, a spus Orban.

Sursa: B1TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here