Parchetul Olt trage linie și prezintă activitatea procurorilor pe anul 2017

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt va organiza, în 31 ianuarie, Adunarea Generală a Procurorilor, se arată într-o informare publică a acestei unități de parchet.

Cu această ocazie, conducerea instituției și procurorii vor dezbate activitatea Parchetului Olt pe anul 2017.

„În conformitate cu prevederile art.5 alin.3 din Legea nr.544/2001, Compartimentul de Informare şi Relaţii cu Publicul informează opinia publică că, la data de 31 ianuarie 2018, va avea loc la sediul acestei unităţi de parchet Adunarea Generală a Procurorilor, ocazie cu care se va dezbate activitatea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pe anul 2017”, se arată în comunicatul remis presei.

Un dintre anii buni ai acestui parchet a fost 2015, când procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt s-au aflat pe primul loc în ceea ce priveşte media de trimiteri în judecată pe procuror, luând faţa celorlalte parchete din circumscripţia teritorială a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Raportul de activitate pe 2015 indica o îmbunătăţire a calităţii activităţii procurorilor şi în ceea ce priveşte infirmările şi redeschiderile de dosare în instanţă, care scăzuseră cu 16%. Cu 47% a scăzut, în acel an, şi numărul achitaţilor definitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here