PERCHEZIȚII în Slatina pentru destructurarea unei rețele de traficanți de droguri/Un tânăr a fost ARESTAT

Un tânăr de 24 de ani din Slatina, Florian Laurenţiu Ispas, a fost arestat preventiv în urma a trei percheziții efectuate pe raza municipiului, polițștii urmârind destructurarea unei grupări infracționale specializată în trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurori din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, au efectuat, în urmă cu câteva zile, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, trei percheziţii pe raza municipului Slatina, la locuințele a trei persoane.

Cei în cauză sunt bănuiți de trafic şi consum ilicit de droguri de risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracţional organizat.

„Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

Substanțele ilicite ar fi fost inițial achiziționate în cantități mari, iar ulterior ar fi fost vândute sub formă de pliculețe”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

În urma percheziţiilor efectuate, oamenii legii au ridicate trei telefoane mobile, un cântar electronic, două pliculeţe cu material vegetal uscat și un autoturism, iar 10 persoane au fost aduse la audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, Tribunalul Olt a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile, faţă de un bărbat de 24 de ani, din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here