Violență EXTREMĂ în Olt: Trei persoane au ajuns la spital în urma unei bătăi crunte/O victimă, înjunghiată în față/ATENȚIE, imagini cu puternic impact emoțional

Scandal monstru, joi seară, în localitatea olteană Găneasa: în urma unei bătăi crunte primite de la doi indivizi, două persoane au ajuns la spital, joi seara în stare gravă. O a treia victimă a ajuns la Urgențe după ce a fost lovită cu un cuțit în zona feței.

Scandalul a avut loc în satul Izvoru, unde o mamă și fiul ei au fost loviți cu bestialitate de doi indivizi, potrivit unei martore. Mai multe imagini au ajuns pe Facebook, însoțite de un comentariu.

„Un caz cutremurător: mamă şi fiu bătuți cu cruzime şi bestialitate. Lăsați în baltă de sange în mijlocul drumului, de față cu copiii şi lumea de pe stradă, de doi indivizi din Izvoru, comuna Găneasa, în jurul orei 18.00. Oamenii care au fost de față au fugit de frică. Vă rog să distribuiți mai departe dacă doriți să nu se mai repete astfel de cazuri dramatice”, a scris pe Facebook o localnică.

Imaginile au fost făcute cu telefonul mobil de un copil, care a și anunțat evenimentul la 112. Cele două victime au fost transportate de ambulanțe la spital.

„Joi seara, am primit un prim apel în jurul orei 18.15 din localitatea Găneasa. La fața locului au ajuns o ambulanță și un echipaj al paramedicilor SMURD. Ambulanța a preluat o femeie de 52 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, iar colegii de la SMURD un tânăr de 29 ani, care avea contuzii faciale și fractură de sinus maxilar. Ambele victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Județean (SAJ) Olt, dr. Alina Duminică.

Dar povestea nu avea să se oprească aici. O oră mai târziu, un alt apel a solicitat ambulanța pentru încă o persoană agresată și care avea nevoie de îngrijiri medicale după ce fusese înjunghiată cu un cuțit în zona feței.

„La o oră după primul apel, în jurul orei 19:15, poliția a revenit cu un apel și a anunțat că în agresiune a mai fost implicată o persoană care are nevoie de îngrijiri medicale. S-a deplasat o ambulanță, iar când au ajuns la fața locului colegii au stabilit că este vorba de un tânăr de 22 ani, care avea o plagă înțepată la obrazul stâng, provocată cu un cuțit, și escoriații pe față. Tânărula fost transportat, și el, la Spitalul Județean Slatina”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Ambulanței.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care, în urma cercetărilor, i-au identificat și au stabilit împrejurările în care a avut loc incidentul.

„În data de 1 februarie 2018, prin 112 o persoană din comuna Găneasa, sat Izvoru, a sesizat că două persoane, de 29 și 52 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se deplasau pe o stradă au fost lovite de un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate. La aproximativ 15 minute de la primul apel, tot prin 112, un tânăr de 22 de ani a sesizat că a fost înțepat cu un cuțit de bărbatul de 29 de ani cae fusese implicat. 

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Rurale Găneasa s-a deplasat la locul incidentului pentru aplanarea conflicului. 

Toate persoanele implicate au fost transportate la o unitate medicală. În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, faptă prevăzută de art. 198, alin. 1 din Codul penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul Iulian Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here