Zeci de persoane au rămas între nămeți pe DJ 546, între Brebeni și Coteana/Apelurile la 112 curg continuu

Zeci de persoane au rămas înzăpezite cu mașinile pe DJ 564, între localitățile Brebeni și Coteana. Un microbuz cu pasageri nu a mai putut, nici el, înainta. Pompierii intervin în zonă cu autospeciala de transport victime multiple. Alte patru persoane rămase blocate între Slatina și Brebeni au fost salvate de pompieri.

Vezi AICI imagini care îți dau FRISOANE. Oameni blocați și înghețați pe șoselele troienite din Olt

„Au fost preluate patru persoane care se deplasau spre Brebeni și transportate la Brebeni. Alte 21 de persoane au fost salvate din șase autoturisme și dintr-un microbuz, rămase blocate între localitățile Brebeni și Coteana.

Citește și Înalta Curte RESPINGE cererea DNA de a redeschide dosarul vicepremierului Paul Stănescu

De asemenea, încă patru persoane au fost găsite în timp ce se deplasau de la Brebeni la Slatina. În total, sunt 24 de persoane care vor fi transportate la Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Citește și Școlile din Olt vor fi ÎNCHISE marți și miercuri, din cauza vremii nefavorabile

Acesta mai spune că nenumărate apeluri la 112 vin atât din zona Brebeni-Coteana, cât și din zona Caracal – Cezieni, unde, de asemenea, sunt probleme. De aici au fost salvate cu o șenilată șapte persoane rămase înzăpezite cu autoturismele, dar și într-un microbuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here