Școlile din Olt vor fi ÎNCHISE marți și miercuri, din cauza vremii nefavorabile

Condițiile meteo nefavorabile închide școlile și grădinițele din Olt. Decizia a fost luată luni, printr-un ordin al șefului Inspectoratului Școlar Județean, Adrian Bărbulete, potrivit unui comunicat de presă al IȘJ Olt.

Cursurile vor fi suspendate în toate unitățile de învățământ preuniversitar, începând cu data de luni, ora 13.00, și vor rămâne așa și marți, dar și miercuri.

”Având în vedere situația creată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile ce s-au manifestat la nivelul județului Olt începând cu data de 25 februarie 2018 (cod galben urmat de cod portocaliu și temperaturi foarte scăzute), precum și previziunile meteorologice nefavorabilepentru perioada următoarecare vizează întreaga rază teritorială a județului Olt, cu aprobarea Consiliului de Administrație, prin decizia nr. 81 emisă de inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, s-a dispus suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt, pentru zilele de luni, 26 februarie 2018, începând cu ora 13.00, marți, 27 februarie 2018 și miercuri, 28 februarie 2018”, se arată în comunicat de presă transmis de IȘJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here