Un șofer din Vâlcea a încercat să MITUIASCĂ doi polițiști din Olt/Cum s-a terminat povestea

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Olt au finalizat cercetările, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, sub control judiciar, a unui bărbat din județul Vâlcea, persoană fără calitate specială, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, după ce acesta a încercat să mituiască doi polițiști în trafic, pentru a închide ochii la faptul că omul încălcase regulile de circulație.

Citește și Școlile din Olt vor fi ÎNCHISE marți și miercuri, din cauza vremii nefavorabile

În data de 18 iulie 2017, la sediul D.G.A. – S.J.A. Olt au fost înregistrate două denunţuri formulate de către agenti de poliţie în cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, în legătură cu faptul că, la aceeaşi dată, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe linie rutieră, le-a fost oferită suma de 100 lei de către un bărbat, pentru a nu lua măsurile legale, în condițiile în care omul efectuase o depășire neregulamentară. Oprit de oamenii legii, s-a depistat și că șoferul din Vâlcea nu avea toate documentele personale şi ale autovehiculului asupra sa.

„Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activități de cercetare penală și investigativ-operative în vederea realizării materialului probator”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție Olt.

Asupra inculpatului s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60  de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here