Povestea sfâșietoare a tinerilor din Caracal morți în accidentul din Olanda: „Așa a fost destinul lor, să moară împreună”

Trei dintre cei cinci români care și-au pierdut viața, luni, în urma unui accident terifiant, pe o șosea din Olanda, sunt din Caracal. Adina plecase la muncă împreună cu soțul și fratele ei. Tinerii căsătoriți doreau să își poată cumpăra, astfel, o locuință, în timp ce fratele Adinei, Cosmin, urma să se căsătorească, în august, cu iubita lui, aflată și ea în microbuzul morții. CANCAN.RO prezintă detalii sfâșietoare ale poveștii tinerilor care și-au găsit sfârșitul în Olanda.

Apropiații victimelor povestesc cu lacrimi în ochi cum tinerii au plecat să își facă un viitor mai bun, dar se întorc acasă în sicriu.

Bunicul celor doi frați din Caracal este înmărmurit de durere. „În urma accidentului din Olanda a murit nepoata mea, nepotul meu, dar și soțul Adinei. Nu mi-a venit să cred când m-a sunat băiatul meu și mi-a spus. Nepotul meu se pregătea de nuntă, iar nepoata visa să își cumpere o casă. Așa a fost destinul lor să moară împreună. Erau doi copii cuminți care au plecat de mici de acasă să își poate face un viitor. Acum ne pregătim de înmormântare, iar eu nu pot să cred că ei nu mai sunt și că au murit“, a putut, cu greu, să rostească Nicolae Zâmbrea, bunicul lui Cosmin și al Adinei.

„Este o adevărată tragedie și suntem în stare de șoc”

 „M-a sunat fratele și mi-a spus doar atât: ți-au murit nepoții. Nu mi-a venit să cred și l-am sunat din nou pe fratele meu după un timp, dar, din păcate, era adevărat. Nepoții mei au plecat în Olanda cu familia să își facă un viitor mai bun. Așa a fost soarta lor să moară împreună, dar nu este corect.

Adina și Aurel Soreanu

Ea avea 24 de ani și el 27 de ani și erau doi copii cuminți și muncitori. Nepoata mea avea un băiețel de doi ani, iar acum a rămas orfan de ambii părinți. În accidentul din Olanda a murit și soțul lui Adina, iar iubita lui Cosmin am auzit că a scăpat cu viață“, a spus unchiul celor doi frați din Caracal, morți în accidentul din Olanda.

Cosmin Zîmbrea

Cosmin, sora lui, Adina, şi soţul ei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, iar luni, după ce ieşiseră din tură, se întorceau în oraşul Goch, din Germania, unde locuiau. Împreună cu ei se afla şi logodnica lui Cosmin, Andreea, care a fost și ea rănită grav în accident. Microbuzul în care călătoreau s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate.

Rudele soțului Adinei sunt și ele distruse. „Adina și Aurel erau împreună de 11 ani și se iubeau foarte mult și au murit împreună. Fratele meu era fericit că avea un loc de muncă stabil și că putea să strângă bani să își cumpere o casă. Aveau un băiețel de doi ani și era lumina ochilor lor, iar acum a rămas fără părinți. Munceau în Olanda la un abator și erau foarte fericiți. Noi nu știm decât că a avut loc un accident, iar Adina, soțul ei, dar și fratele fetei au murit. Este o adevărată tragedie și suntem în stare de șoc“, a  declarat sora lui Aurel Soreanu, soțul Adinei.

Trupurile neînsuflețite ale tinerilor care au murit în accidentul din Olanda vor fi repatriate vineri.

Cinci români și-au pierdut viața, luni, iar alte patru persoane, dintre care trei sunt tot de naționalitate română, au fost grav rănite într-un groaznic accident produs pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, Olanda (amănunte AICI și AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here