Copil SNOPIT ÎN BĂTAIE de polițiști. Mama victimei: ”I-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste”

Un băiat de 16 ani a fost băgat în spital de poliţişti. Incidentul a avut loc în judeţul Arad.

Adolescentul a ajuns pe mâna poliţiştilor, bănuit că ar fi furat mai multe obiecte din casa în care mama lui făcea curat. Deşi acuzaţiile nu s-au confirmat, băiatul a fost dus de oamenii legii într-o secţie de poliţie unde ar fi fost snopit în bătaie.

Ulterior oamenii legii l-au dus pe copil acasă şi i-ar fi ameninţat pe părinţii acestuia.

“Este o încurcătură pe care colegii mei încearcă să o clarifice. Dacă se constată că cele reclamate sunt adevărate, vor fi luate măsurile legale care se impun. Până la ora actuală, nu s-a depus nicio sesizare oficială din partea mamei copilului.

Până la ora actuală avem doar o poveste”, a declarat purtătorul de cuvânt al iPJ Arad, Claudia Iuga.

Pe de altă parte, mama copilului a declarat pentru Special Arad că agenții l-au lovit pe fiul său cu pumnii și picioarele.

„Au venit trei polițiști, Raul Bibarț, Silviu Ruță și încă un polițist pe care copilul nu îl cunoștea, dar nu cu mașina de Poliție. L-au luat și l-au dus la Postul de Poliție din Vinga, nu din Șagu, de unde suntem noi, unde l-au lovit în cap, peste picioare, la coaste și peste mâini. I-au dat ochelarii jos, copilul având dioptrii mari și i-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste. Au vrut să-l facă să recunoască o faptă pe care de fapt nu a comis-o. La final l-au pus să semneze o declarație bătută la calculator și i-au spus  – Semnează aici, f***-ți m***i m***i și recunoaște tot ce ai furat – , iar copilul, de frică să nu mai fie bătut iar a semnat, dar nu știa ce, nici măcar nu a putut să citească ce a semnat. Nu l-au luat doar pe el, ci pe încă un băiat, pe care l-au dus la Arad, ca să-i ia amprentele”, spune Liliana Petrescu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here