Nici angajaţii Ministerului de Interne nu primesc banii înainte de Paşte

Angajaţii din Ministerul Afacerilor Interne vor primi salariile pe data de 14 aprilie şi nicidecum înainte de Paşte precum a anunţat premierul Viorica Dăncilă marţi. Asta în condiţiile în care nici profesorii nu vor primi banii până de sărbători, chiar dacă premierul dădea asigurări că „toţi bugetari vor primi”.

Toți angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor primi pe 5 aprilie norma de hrană pe luna aprilie și norma de echipament. În schimb, salariile tuturor angajaților MAI vor fi plătite în data de 14 aprilie, conform unui comunicat emis de minister.

„În urma consultării unităților a rezultat că această abordare – de plată parțială a drepturilor salariale anterior sărbătorilor de Paște – va asigura atât acoperirea unor nevoi de moment ale angajaților, dar și evitarea unei perioade mult prea mari între zilele de plată a salariilor angajaților (într-o astfel de situație ar fi fost vorba de 39 de zile)”, susține MAI care precizeaza că plata salariilor se face în mod normal în ziua de 14 a lunii.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here