Membrii marcanți ai PNL Olt părăsesc partidul sub mandatul de președinte al lui Liviu Voiculescu

Președintele PNL Olt, fostul polițist Liviu Voiculescu, pare unul dintre cei mai slabi lideri pe care organizația liberală i-a avut. Sub mandatul său, din Partidul Național Liberal au plecat și continuă să plece mai mulți membri, inclusiv lideri de organizații și primari.

Pentru că, după ce OLT-ALERT a publicat, luna trecută, un articol referitor la faptul că doi primari liberali au trecut „cu sufletul” la PSD, președintele PNL Olt ne-a acuzat că furnizăm informații false, publicăm în acest articol proba în cazul unuia dintre edilii pe care Partidul Național Liberal îi pierde sub mandatul său.

Este vorba de imaginea care îl înfățișează pe primarul „liberal” al comunei Slătioara, Savu Ungureanu, la Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie.

Tot sub proaspătul mandat al actualului președinte au părăsit partidul mai multe femei, în frunte cu președinta OFL Slatina, Elena Iotu.

De asemenea, în noiembrie 2017, unul dintre vicepreședinții PNL Slatina, Viorel Marinescu, alegea să părăsească partidul în favoarea altui formațiuni politice. La scurtă vreme, un alt liberal, Sorin Costescu, membru al Biroului Local al PNL Slatina, pleca din partid.

Nimeni dintre cei enumerați mai sus nu s-au obosit măcar să-l anunțe pe Voiculescu de faptul că nu își mai găsesc locul în partid, ceea ce indică o majoră lipsă de autoritate a liderului PNL Olt în organizație.

De altfel, potrivit surselor noastre liberale, Liviu Voiculescu se află într-o mare criză de imagine în organizația pe care o conduce, în viitorul apropiat, alți liberali, inclusiv primari, urmând să părăsească partidul. Asta în condițiile în care liderul PNL Olt face eforturi mari să își întărească poziția la nivelul conducerii centrale a partidului în speranța că, la viitoarele alegeri generale, să aibă de la centru o susținere îndeajuns de consistentă care să îi asigure ocuparea primului loc pe lista de candidați pentru Camera Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here