Liviu Dragnea anunţă că vor fi modificate prevederile privind abuzul în serviciu: „Sunt 14 variante”

Comisia parlamentară condusă de Florin Iordache a început miercuri activitatea privind modificarea codurilor penale. În acest context, Liviu Dragnea a anunţat că va fi modificat şi articolul care defineşte infracţiunea de abuz în serviciu, infracţiune pentru care chiar preşedintele PSD este judecat.

”Pe abuzul în serviciu sunt mai multe variante. Sunt 14 variante. (…) Se va modifica și acest articol”, a spus Dragnea, adăugând că Iordache așteaptă propuneri în acest sens și că a decis să nu-l introducă în inițiativele depuse miercuri pentru că subiectul a fost prea ”mediatizat” și nu a vrut să înceapă cu el.

În rest, Liviu Dragnea a subliniat că toată lumea este liberă să vină cu amendamente privind modificările la codurile penale, pentru ca în final să se pronunţe Curtea Constituţională.

„Începând de mâine intră în dezbatere. Nu discut cu Florin Iordache despre o prevedere sau alta. Atâta timp cât intra în dezbatere, toată lumea e liberă să vină cu amendamente și să vedem ce variantă rămâne. Politic, susțin demersul ministrului Toader. Cred că a avut o discuție și cu primul ministru. Dar dincolo de ce cred, dincolo de ce crede președintele sau oricine altcineva, judecătorii Curții Constituționale vor decide. Punct!”, spune Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here