Ziua Muncii, sărbătorită de PSD Olt pe malul Oltului, cu muzică, mititei și bere

Şi în acest an Ziua Internaţională a Muncii va fi sărbătorită, în data de 1 mai, de PSD Olt, în mod tradițional, cu muzică, mititei și bere, la iarbă verde.

La Slatina, social-democrații au ales ca loc de petrecere, ca și anul trecut, pădurea de la malul Oltului, în zona stației de epurare a orașului (Căcâna). La eveniment sunt așteptați membri marcanţi şi membri simpli ai partidului, dar şi simpatizanţi ai PSD.

Tradiţia sărbătoririi zilei de 1 Mai va fi întreruptă anul viitor și în 2020, când sărbătoarea va pica în plină campanie electorală, iar noile modificări aduse legilor electorale interzic astfel de manifestări.

„Ca de fiecare dată de 1 mai, PSD Olt va organiza și în acest an o frumoasă petrecere în aer liber, în păduricea de la malul Oltului. Vom fi cu toții prezenți acolo, membrii partidului, dar şi simpatizanţi ai noștri. Vom avea și muzică de calitate, astfel încât oamenilor și nouă tuturor, în general, să nu ne lipsească voia bună. Vrem să petrecem astfel de momente cu oamenii, cu atât mai mult, cu cât anul următor și în 2020 nu vom mai putea organiza petrecere de 1 mai, pentru că sunt ani electorali și legislația interzice astfel de manifestări. Îi invităm, deci, pe cetățeni să se bucure cu noi în această zi în care este celebrată munca”, a declarat Marius Oprescu.

Organizatorii vor pune la dispoziția oamenilor invitații în contul cărora vor fi serviți mititei și bere gratis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here