INEDIT/Angajatul unei primării de oraș din Olt își promovează turistic urbea în toată Oltenia, pe bicicletă

Un angajat al Primăriei Corabia va promova orașul de la malul Dunării în toată Oltenia, în cadrul unui tur pe care îl va face pe bicicletă. El va lăsa materiale publicitare ale companiilor cu spații de cazare și din domeniul alimentației publice din orașul său la fiecare prefectură, consiliu județean și la agențiile de turism din fiecare dintre cele cinci municipii-reședință de județ din Oltenia: Slatina, Vâlcea, Gorj, Mehedinți și Dolj.

Este vorba de purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia, Dan Oltean, cunoscut pentru pasiunea sa pentru mersul pe bicicletă, cu care a bătut nu doar șoselele țării, dar și pe cele din străinătate.

„În anul Centenarului fac Turul Olteniei pe bicicletă, mai bine zis turul orașelor reședință de județ din cele cinci județe ale Olteniei! Voi promova orașul Corabia prin pliantele, materialele publicitare și informațiile pe care le voi da reprezentanților prefecturilor și consiliilor județene din Olt, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Dolj! Voi lua legătura cu agențiile de turism din aceste județe și cu mass-media! Îmi doresc o promovare corectă a orașului nostru și de aceea rog societățile comerciale care au spații de cazare și servicii de alimentație publică din Corabia să-și facă pliante pe care am să le duc personal agențiilor de turism și administrațiilor publice din Oltenia”, a anunțat, pe pagina sa de socializare, Dan Oltean.

Acesta va pleca în 25 mai și va face zilnic aproximativ 100 de kilometri cu bicicleta. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia îi îndeamnă și pe alți pasionați ai mersului pe bicicletă să îl însoțească. „Sunt 600 de kilometri de parcurs! Cine dorește să mă însoțească ii rog să mă contacteze în privat. Corabia, orașul nostru, are nevoie de promovare, și vreau să încep întâi cu Oltenia”, a mai scris Dan Oltean pe pagina sa de socializare.

Traseul pe care îl va urma va fi Corabia-Slatina-Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Corabia.

Dan Oltean, mare pasionat al mersului pe bicicletă, are mii și mii de kilometri parcurși la activ, cel mai lung drum cu care se poate lăuda fiind Corabia – Constanța, în 2017. În mai multe rânduri, el pedalează pe șoselele care îl duc în Bulgaria, acolo unde va petrece și ziua de 1 Mai.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Olteanu sa le spuneti oamenilor care vin in oras ca trebuie si sa se ferească de câini, țăndări si ca sunt gunoaie la fiecare colt de stradă. De asemenea sa le spuneti si povestea bursei de peste falimentară si a celei de cereale care nici macar nu a mai fost deschisă.
    Cred ca este o glumă proastă cu promovarea turismului. Prima dată rezolvați problemele orașului si apoi îndreptăți-va atenția către turism. Ah am uitat se apropie campania electorală si trebuie sa arătați ca faceti ceva. Rusine, Rusine, Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here