Locuință MISTUITĂ de flăcări la Balș. O femeie a ajuns cu arsuri la spital/FOTO+VIDEO

O femeie din Balș a ajuns la spital cu arsuri, miercuri seară, după ce locuința i-a luat foc. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea focului.

Incendiul a izbucnit la o locuință de pe strada 1 decembrie 1918 din Balș și în timpul cel mai scurt posibil la fața locului au ajuns pompierii, dar și o ambulanță.

„Pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar în sprijin a venit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la întreaga locuință, cu flacără și degajări mari de fum.

Soția proprietarului, în vârstă de 80 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul feței și a fost transportată la Centrul de Urgențe Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

Intervenția militarilor a durat aproximativ două ore și jumătate. Au ars bunurile din trei camere de locuit și acoperișul casei pe circa 60 de metri pătrați.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este utilizarea focului deschis în spații închise”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Potrivit unor surse locale, se pare că bătrâna prepara ceva de mâcare și a lăsat o sursă de foc nesupravegheată. Neatenția o putea costa, însă, viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here