Primăria Slatina face noi angajări/ Vezi ce posturi pune la bătaie instituția

Primăria a scos la concurs noi posturi vacante. Este nevoie de mai mulți inspectori în cadrul Serviciului Achiziții Publice, de un alt inspector la Serviciul Urbanism, de un șef de serviciu la Serviciul Cultură Sport, dar și de un șofer în cadrul Serviciului Administrativ.

Toate concursurile pentru ocuparea posturilor vacante vor fi organizate în luna mai.

Concursul pentru ocuparea a cinci posturi de inspector în cadrul Serviciului Achiziții Publice va fi organizat în 15 mai (proba scrisă) și în 17 mai (proba de interviu). Pentru a se înscrie la concurs, candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă (amănunte AICI).

Pentru un alt post de inspector, la Serviciul Urbanism, primăria va organiza concurs în 29 mai (proba scrisă) și 31 mai (interviul). Înscrierea la concurs a început în 27 aprilie și se poate face până în 16 mai. Pentru a putea intra în concurs, candidații trebuie să fi absolvit studii superioare, dar trebuie să aibă și o vechime de minimum un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice (amănunte AICI).

Un alt concurs va fi organizat în data de 21 mai (proba scrisă) și în 23 mai (interviu) pentru ocuparea postului de șef serviciu în cadrul Serviciului Cultură Sport, înscrierea la concurs putându-se face până în 11 mai (amănunte AICI).

De asemenea, Primăria Slatina caută și un șofer. Candidații vor fi supuși unei probe practice în 22 mai, dar și unui interviu care va fi organizat în 24 mai. Înscrierile au început în 27 aprilie și se pot face până în 14 mai. Se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau studii generale (cu certificat de capacitate absolvent al învățământului de 8 clase sau 10 clase), permis de conducere categoria B și C, dar și vechime în specialitatea
studiilor necesare ocupării postului de minimum un an (amănunte AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here