NU s-au virat PENSIILE către români! Anunțul TERIBIL făcut de autorități

Zeci de mii de pensionari și persoane care beneficiază de ajutoare sociale nu și-au primit banii în luna aprilie. Reprezentanţii Prefecturii Gorj au discutat cu directorul Oficiului Judeţean de Poştă, concluzia fiind că banii nu au venit de la Compania Naţională de Poştă Română. Și se pare că și alte județe au astfel de probleme.

”Banii au fost viraţi de către Ministerul Muncii către Compania Naţională de Poştă Română, însă de aici se pare că banii aceştia nu au plecat către mai multe judeţe, pentru că înţeleg că nu doar judeţul Gorj are astfel de probleme. Doamna director a venit în această dimineaţă să discute cu domnul prefect, să-i expună problema, a explicat faptul că nu ţine de dumneaei, pentru că aceşti bani nu au venit de la Compania Naţională de Poştă Română. Conducerea companiei a explicat că problema se va rezolva în cel mai scurt timp, dovadă e că, în această dimineaţă, a mai plecat o tranşă de bani către pensionari”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, Corina Belteu, citat de Digi24.

Mai mulţi pensionari au mers joi la Oficiul Judeţean de Poştă Gorj pentru a cere explicaţii de la autorităţi.

”Nimeni nu ştie nimic. E pentru prima dată când iau pensie şi trebuia să-mi dea bani din urmă, dar nu au ajuns banii nici acum. Cupoanele au venit de pe data de 23 aprilie. Am mers la Casa de Pensii şi am întrebat ce se întâmplă şi ni s-a spus că plăţile s-au făcut de pe 21 aprilie. Unde sunt banii?”, s-a plâns o pensionară.

Sursa: b1.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here